Blogs Trending

Caroline Dulles Leeftijd

Caroline Dulles Leeftijd | Caroline Mol, de vriendin van Jan Dulles, is momenteel in verwachting van haar derde kind, haar eerste met de acteur. Toeval of opzet, de sterfdag van hun overleden dochter Donna valt midden in haar zwangerschap.

Caroline Dulles Leeftijd
Caroline Dulles Leeftijd

Caroline deelt haar gevoelens van groot verdriet en de leegte die Donna in haar leven heeft achtergelaten in een interview met ‘Kek Mama’.

Caroline kan nog steeds niet omgaan met het hartverscheurende beeld van haar dochter die in een groot ziekenhuisbed ligt. Daarvoor was het koppel verplicht aanwezig te zijn bij de reanimatie om het verwerkingsproces goed te kunnen doorlopen.

“Pas toen ik de woorden ‘temperatuur 31,4’ hoorde, realiseerde ik me dat het voorbij was. Ik schreeuwde de gang in en vertelde iedereen dat mijn kind was overleden! “Caroline is op de hoogte van het hartverscheurende incident.

Vooral moeilijk voor Caroline is wanneer mensen naar haar toe komen en met haar praten. Voor haar is naar buiten gaan een belangrijke mijlpaal. “Met opgeheven hoofd vind ik het onmogelijk om enthousiast te zijn over de straat.

Caroline Dulles Leeftijd
Caroline Dulles Leeftijd

Ik blijf liever verborgen door mijn jas of sjaal. Het is ontzettend moeilijk voor mij”, geeft ze toe wat ze heeft gedaan.Gelukkig krijgen ze veel steun van de Volendammers. Jan daarentegen kan zijn emoties niet onder woorden brengen.

“Ik heb gemerkt dat als ik één keer huil, het meteen mijn stress verlicht en ervoor zorgt dat ik veel emotie verlies. Ik heb de afgelopen maanden weinig tranen en ik kan ze op één hand tellen vergeleken met de vorige drie maanden”, legt hij uit.

Als gevolg hiervan is Jan grootgebracht met de overtuiging dat vaders niet huilen. “Het is de verantwoordelijkheid van vaders om ervoor te zorgen dat alles in orde is.

Hij en zijn vriendin, die ook zangeres is, maakten vorige week bekend in december een kindje te verwachten. Het nieuws dat we nog een kind verwachten, komt met gemengde gevoelens en die wilden we vandaag met jullie delen.

De opluchting die dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, ons en onze naaste familie brengt na het verdriet dat we de afgelopen maanden hebben meegemaakt, wordt enorm gewaardeerd’, liet de zangeres zich op sociale media weten.

Jan Dulles van 3JS had amper de moed om zijn vriendin Caroline het verschrikkelijke nieuws te vertellen dat hun dochter Donna in het kraambed was overleden.

Caroline Dulles Leeftijd
Caroline Dulles Leeftijd

Rooijakkers over de Vloer werd gisteravond live uitgezonden voor 1.022.000 kijkers en het stel was heel openhartig over presentator Art Rooijakkers die voor zijn programma naar Volendam reisde.

Caroline Dulles Leeftijd

37 Years

You may also like...