Carlo Boszhard Leeftijd | Carlo Boszhard is een Nederlandse televisiepersoonlijkheid die ook optreedt als zanger, imitator en presentator. Ron Boszhard is zijn jongere broer.

Carlo Boszhard Leeftijd
Carlo Boszhard Leeftijd

Carlo Boszhard heeft een langdurige relatie met zijn vriend Herald en is uitermate tevreden over hem. Niet alleen dat, maar ook op persoonlijk vlak zijn ze onafscheidelijk.

Ze werken ook samen aan projecten. Carlo heeft al dertien jaar een relatie met zijn vriend Herald Adolfs, die zeven jaar jonger is dan hij. Momenteel is Herald werkzaam als producer en hoofdredacteur van het televisieprogramma De TV Kantine.

Soms heeft hij zelfs een kleine rol in de procedure. Ook op Instagram is duidelijk te zien dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Daar maken de twee regelmatig een leuke foto van zichzelf samen.

Zijn omroepcarrière begon in 1989 toen hij een segment van het AVRO-programma Pauze TV presenteerde. In 1990 stapte hij over naar RTL 4, waar hij De Gek Van De Week-Show zou hosten, wat een flop werd.

In 1991 keerde hij terug naar RTL 4. Boszhard kwam voor het eerst onder de aandacht in 1991 toen hij samen met Irene Moors de televisiespelshow Hitbingo presenteerde.

Het was echter de RTL 4-televisieserie Telekids, waarin hij samen met Irene Moors speelde, die in 1993 zijn professionele carrière lanceerde en zowel hen als de televisieshow beroemd maakte in Nederland.

Carlo Boszhard Leeftijd
Carlo Boszhard Leeftijd

Zijn tv-shows zijn onder meer Cash en Carlo, een Nederlandse bewerking van de Amerikaanse tv-spelshow The Price Is Right, McCarlo en Monte Carlo, waarin Carlo beide zingt met gasttalenten, en Life en Cooking voor RTL 4. Hij presenteert ook de radio show Leven en Koken.

De stem van onder meer Mulan, Ice Age, The Magic Voyage, Frozen en Shrek werd door Boszhard verzorgd voor de Nederlandse versies van deze films.

Boszhard werkt de laatste tijd aan nabootsingen van bekende Nederlanders, wat hij al een aantal jaren doet. Hij is de drijvende kracht achter het RTL 4-televisieprogramma De TV Kantine, dat wekelijks wordt uitgezonden.

Boszhard was betrokken bij de totstandkoming van het concept van de show en de ontwikkeling ervan. Samen met Irene Moors vertolkt hij in dit satirische programma nabootsingen van bekende personen.

In oktober 2010 werd het programma bekroond met de Gouden Televizier Ring, die wordt uitgereikt aan de meest opvallende televisieprogramma’s die op de Nederlandse televisie worden uitgezonden.

Tijdens een optreden in het televisieprogramma The Story of My Life deelde Carlo zijn gevoelens over zijn speciale relatie met Herald. De presentator had zich er al bij neergelegd dat hij alleen zou zijn als hij Herald tegenkwam.

“We zijn zo dankbaar dat we elkaar in deze moeilijke situatie hebben kunnen ontmoeten, iemand die echt van je ziel houdt.”

Het echtpaar had lange tijd de wens uitgesproken om ouders te worden en overwogen een kind te adopteren. Na twee jaar oriënteren op de

mogelijkheden, kondigden Carlo en Herald eind 2018 aan af te zien van adoptie. “We hebben rustig de tijd genomen om erachter te komen wat het beste bij ons past en, belangrijker nog, waar we ons goed bij voelen.

De conclusie die we kwamen was dat de ideale situatie voor ons in dit specifieke geval niet bestaat. Onze zoektocht komt daar een einde aan maken, maar de wens om ouder te worden zal altijd aanwezig zijn.” Destijds plaatste Herald een foto op Instagram.

Carlo Boszhard en zijn Herald zijn op het moment van schrijven dertien jaar getrouwd. De bijzondere relatie tussen Boszhard en Herald werd voor het eerst besproken in het televisieprogramma The Story of My Life, waarin hij verscheen.

Carlo Boszhard Leeftijd
Carlo Boszhard Leeftijd

Carlo had de hoop in de liefde opgegeven totdat hij Herald ontmoette en zijn hoop werd weer nieuw leven ingeblazen. “We zijn zo dankbaar dat we elkaar in deze moeilijke situatie hebben kunnen ontmoeten, iemand die echt van je ziel houdt.”

Carlo Boszhard Leeftijd

52 Years