Blogs Trending

Brigitte Van Egten Leeftijd

Brigitte Van Egten Leeftijd | Gerhardus Plechelmus is een ondernemer uit Nederland. Hij is de eigenaar en lange tijd CEO van het in Nederland gevestigde computerbedrijf Centric en wordt in oktober 2021 gepromoveerd tot bestuursvoorzitter van het bouwbedrijf Strukton.

Brigitte Van Egten Leeftijd
Brigitte Van Egten Leeftijd

Al meer dan een jaar is Gerard Sanderink, Twents ondernemer en multimiljonair, betoverd door de charismatische persoonlijkheid van Rian van Rijbroek.

Rob van Rijbroek, een Veghel-gebaseerde cybercharlatan, heeft voor chaos gezorgd in de bedrijven van Quote 500-miljonair Gerard Sanderink, die het slachtoffer is van zijn list.

Hij verscheen vandaag voor de rechtbank om zich te verdedigen tegen zijn ex-partner Brigitte van Egten, met wie hij in conflict was gekomen als gevolg van valse beschuldigingen van de politie Veghelse.

Inmiddels is Van Rijbroek benoemd tot penningmeester van de nieuwe stichting van de miljonair, die bij zijn overlijden de begunstigde van zijn nalatenschap wordt.

Ze zorgde voor hem toen hij ziek was en hielp hem om een ​​aantal van zijn bijna failliete ondernemingen nieuw leven in te blazen.

Brigitte Van Egten Leeftijd
Brigitte Van Egten Leeftijd

Op persoonlijk en professioneel vlak was Brigitte van Egten uit Enschede jarenlang de rechterhand van de Twentse zakenman Gerard Sanderink (70), die ze leerde kennen via een wederzijdse vriend.

Daar kwam op zondag 11 november 2018 abrupt een einde aan toen er een daverende klap werd uitgedeeld. Sanderink beschuldigde zijn zakenpartner plotseling van het verduisteren van miljoenen dollars tijdens een bizar telefoongesprek.

Volgens berichten was ze onder invloed van Afrikaanse criminelen en had ze regelmatig seksuele betrekkingen met Afrikanen tijdens zakenreizen naar Afrikaans Gambia.

Sanderink veranderde een paar jaar later van gedachten en besloot zijn eigen koers uit te stippelen. Hij begon zijn loopbaan in 1992 bij de Sanderink Groep,

sinds 1 januari 2000 bekend als Centric Holding en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders van informatietechnologiediensten in Nederland. Centric heeft ook vestigingen in onder meer België, Duitsland, Zwitserland en Noorwegen.

Daarnaast heeft Sanderink eind boekjaar 2005 het ingenieursbureau Oranjewoud overgenomen. Hij betaalde volgens schattingen zo’n 45 miljoen euro uit eigen zak.

Oranjewoud heeft circa 1.900 medewerkers en vestigingen door heel Nederland. Oranjewoud was verantwoordelijk voor de acquisitie van een aantal bedrijven (veelal ingenieursbureaus) in Amerika, Frankrijk en Colombia.

Door de fusie van deze bedrijven is de Antea Group ontstaan. Oranjewoud is de enige die zijn eigen identiteit heeft weten te behouden. Oranjewoud maakte eind 2010 bekend dat het Strukton, een Nederlands bouwbedrijf, heeft overgenomen.

Al op 3 april, tijdens de eerste behandeling, werd er een grote hoeveelheid modder tussen de twee kanten gegooid. Sanderink zou Van Egten ten onrechte hebben beschuldigd van fraude en seksuele omgang met Afrikaanse mannen en het doel was om het goed te maken.

Brigitte Van Egten Leeftijd
Brigitte Van Egten Leeftijd

Van Egten daarentegen pikt dit niet en wil dat Sanderink het goed maakt. Bij het zagen van planken tijdens de tweede sessie, werd het ook gemaakt van dik hout om tijd te besparen.

You may also like...