Bram Krikke Lengte | Bram Krikke werkt als radio-dj voor Qmusic in Nederland. Met behulp van het YouTube-kanaal De Knieperts is Krikke aan zijn loopbaan begonnen. Dit gebeurde in samenwerking met zijn collega Robin Jansen. Bramos is zijn eigen YouTube-kanaal, dat hij in 2016 lanceerde.

Bram Krikke Lengte
Bram Krikke Lengte

Daarnaast studeerde hij journalistiek en creëerde hij een baan die op school werd geadverteerd in een jeugdtelevisieprogramma. Hij is geboren en getogen in Weesp, Nederland.

Dichtslaan! FM is een Nederlands radiostation waar hij bekend staat om zijn werk als DJ. Hij staat ook bekend om zijn verschijning in video’s voor hun YouTube-kanaal en voor het delen van extra lifestyle en alternatief materiaal met zijn meer dan 1 miljoen volgers op Instagram, waar hij net zo bekend is.

Zijn professionele carrière begon met het uploaden van YouTube-video’s naar zijn kanaal Bramos. Zodra hij zijn bachelor journalistiek behaalde, begon hij te werken voor het #First televisieprogramma. In november 2017 werd hij lid van de Slam! FM-radionetwerk.

Bram Krikke kreeg vorig jaar ‘Best Personality’ en werd hij uitgeroepen tot winnaar van de Best Social Award. Bedrijven kunnen vanaf volgende week weer hun beste werk inzenden, en als je een voorstel hebt wie Bram moet opvolgen als ‘Beste Persoonlijkheid’, kun je me altijd een DM sturen. Bram heeft zijn sociale verplichtingen voorlopig op zich genomen.

Bram Krikke Lengte
Bram Krikke Lengte

In november 2017 werd hij benaderd door het radiostation SLAM! voor een interview. Als immens populaire sidekick van radio-dj Tom van der Weerd in het radioprogramma Club Ondersteboven, speelt hij verschillende rollen. Daarnaast is hij gastheer van de SLAM! Het Bram in de Buurt-programma van YouTube-kanaal, een serie straatinterviews met elke week een nieuwe aflevering.

Bram is een van de rijkste radiopresentatoren ter wereld en hij is ook een van de meest populaire radiopresentatoren. Volgens ons onderzoek, dat informatie van Wikipedia, Forbes en Business Insider bevatte, heeft Bram Krikke een nettowaarde van ongeveer $ 1,5 miljoen.

Bram Krikke is mogelijk ongehuwd, volgens onze gegevens, en is nooit eerder verloofd geweest. Vanaf juni 2021 heeft Bram Krikke met niemand een relatie.

Geschiedenis van relaties: We zijn niet op de hoogte van eerdere relaties waarbij Bram Krikke betrokken was. Wellicht kunt u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de datingrecords van Bram Krikke.

Bram Krikke maakte in september 2020 bekend dat hij samen met zijn co-host Tom van der Weerd verantwoordelijk zal zijn voor de transitie van SLAM! van Radio 1 tot Qmusic. Hij maakte dit openbaar door een video op Instagram te plaatsen om zijn punt te demonstreren.

Bram Krikke Lengte
Bram Krikke Lengte

Bram Op de lijst van meest populaire radiopresentatoren staat hij op nummer één. Daarnaast staat ze op de elitelijst van bekende beroemdheden die in Nederland zijn geboren. De verjaardag van Bram Krikke wordt elk jaar op 12 augustus gevierd.