Bo Wilkes Leeftijd | Bo was pas 22 jaar oud toen het eerste seizoen van The Walking Dead werd opgenomen. Daarna studeerde ze aan de Hogere Hotelschool Den Haag in Amsterdam. Zij en haar verloofde Paul Hinfelaar zijn tien jaar samen en verwachten samen hun derde kind.

Bo Wilkes Leeftijd
Bo Wilkes Leeftijd

Zij en haar man Paul namen vijf jaar geleden de beslissing om terug te keren naar Laren. “We kregen al snel toestemming om onze twee kinderen mee te nemen.” Het is heerlijk om midden in de natuur te kunnen wonen en te genieten van het comfort dat Laren biedt.

Boyd is een heel aardig en sociaal kind, en Julie (1,5) is een hilarische jongedame met veel pit.Bo Wilkes, een bekend gezicht uit het televisieprogramma Real Gooische Girls, geniet volop van haar derde zwangerschap. Bo is nu in haar 30e zwangerschapsweek en ze kan niet wachten om haar ongeboren kind in haar armen te kunnen omhelzen.

Volgens het Instagram-account van de voormalige realityster is het kleine meisje al lid van de familie geworden.Met behulp van haar Instagram geeft Bo een update over haar zwangerschap. Bo poseert voor de spiegel, haar buik zwelt op.

“Het is niet normaal hoe snel de tijd gaat!” zei ze in haar brief. “Dat het kleine meisje binnenkort een vitaal onderdeel van ons gezin zal worden, gaat mijn verbeelding te boven! Dit zou kunnen worden veranderd in “familie”, want met drie kinderen kun je met vijf kinderen eigenlijk een hele club bouwen.”

Gooische Girl in haar puurste vorm Voor 1.445.000 euro hebben Bo Wilkes en haar vriend Paul Hinfelaar, broer van Robbert Hinfelaar, echtgenoot van Patricia Paay, hun prachtige geïsoleerde pand in de Gooische Laren te koop gezet. De villa is gelegen in het Gooische Laren en is begin 1900 gebouwd.

Ze kochten het huis in 2014 voor in totaal 710.000 euro en financierden het met een totale hypotheek van net geen 1,1 miljoen euro, die ze in drie jaar afbetaalden. Bij verkoop van de woning voor het gevraagde bedrag wordt er een nette winst gemaakt van ruim 350.000 euro.

Hij krijgt een vrijstaande villa met een bewoonbare oppervlakte van 157 vierkante meter, die zijn hoofdverblijf wordt. Het totaal aantal kamers is zes, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over twee niveaus, evenals een zolder en een kelder. U kunt uw maaltijden bereiden in de comfortabele woonkeuken, die volledig is ingericht.

Bo Wilkes Leeftijd
Bo Wilkes Leeftijd

De zijtuin is 420 vierkante meter groot en ligt aan de zuidkant van de woning, waar deze het meeste zonlicht ontvangt. Verder heb je als nieuwe eigenaar de mogelijkheid om door te groeien. Onlangs hebben Bo en Paul toestemming gekregen om een ​​extra verdieping te bouwen op de bovenste verdieping, evenals toestemming om een ​​rieten dak te plaatsen.

Na haar studie vervolgt Bo een carrière in het bedrijfsleven. Begonnen als recruiter, groeide ze door naar verkoopfuncties bij verschillende bekende bedrijven, waaronder Bhudda tot Bhudda, voordat ze haar eigen bedrijf startte. Bo is destijds vooral bezig met het welzijn van de kinderen.

“Ik vind het heerlijk om mama te zijn. Daarnaast ben ik de laatste tijd actiever geworden op sociale media en werk ik regelmatig samen met merken via mijn Instagram-account.

Mijn betrokkenheid bij Paul’s elektro-installatiebedrijf in Den Haag strekt zich uit tot human resource management als Nou, volgens Bo is de vriendschap die ze met de andere Echte Gooische Meisjes heeft gevormd in de loop van de tijd nog sterker geworden.

Bo Wilkes Leeftijd
Bo Wilkes Leeftijd

“Het lijkt erop dat de band sterker wordt naarmate je ouder wordt. Jullie komen allemaal samen vooruit en de band wordt daardoor sterker. In onze gesprekken maken Pauline en ik vaak grapjes over hoe veel minder serieus we onszelf tegenwoordig nemen dan tien jaar geleden.”

Bo Wilkes Leeftijd

36 Years