Bettina Holwerda Leeftijd | Bettina Holwerda is een Nederlandse musicalactrice, songwriter en danseres, geboren in Amsterdam. Zij heeft zich daarentegen geen seconde onzeker gevoeld vanwege het leeftijdsverschil. Dit schrijft ze op haar Instagram-verhalen.

Bettina Holwerda Leeftijd
Bettina Holwerda Leeftijd

Het feit dat ik over het onderwerp moet nadenken, maakt reageren voor mij een beetje saai en uitgesloten’, zegt de auteur. Het staat gelijk aan mij vragen of ik gerookte kip lekker vind. Dezelfde oude bla bla bla

Veertien jaar zijn verstreken sinds de muzikant, 33, en de actrice, 42, hun relatie samen begonnen. Ondanks het feit dat Bettina Jim bewonderde, was ze eerst sceptisch over de levensvatbaarheid van de relatie op lange termijn vanwege hun leeftijdsverschil.

Uit haar recente interview bleek dat “hij thuis woonde en een heel ander bestaan ​​leidde”, terwijl zij “jarenlang op mezelf woonde in Amsterdam”, zoals ze het uitdrukte.

De twee leerden elkaar in 2006 kennen tijdens een optreden in de musical Grease. In 2011 wisselden ze huwelijksgeloften uit. Naast hun zoon Lux heeft het echtpaar drie kinderen: dochter Posy en dochter Molly.

Holwerda werd geboren in Emmeloord, maar groeide op in Lelystad, waar hij nu woont. Ze begon op jonge leeftijd met haar dansopleiding klassiek ballet, die ze later uitbreidde met jazzballet, showballet en gymnastiek.

Ze begon serieus te dansen na de middelbare school, eerst op de plaatselijke balletschool, en vanaf haar 15e reisde ze op en neer door de gracht naar Amsterdam om de les van 5 uur te volgen op de theaterschool, waar ze studeerde onder andere bekende dansers zoals onder meer Eddie de Bie en Fred Berlips.

Later werd de zaterdagcursus toegevoegd om het schema af te ronden. Ze volgde ook zanglessen op deze locatie, waardoor het duidelijk werd dat een carrière in de muziekindustrie een geweldige keuze voor haar zou zijn.

In 2004 droeg ze zang bij aan het nummer Just Be (karaoke-stijl), dat werd opgenomen in een medley uitgevoerd door DJ Tisto tijdens de TMF Awards in België.

Hij ontmoette acteur Jim Bakkum, die acht jaar jonger was dan Holwerda toen ze beiden optraden in de musical Grease in 2006. Beiden werden begin 2007 opgenomen in het ziekenhuis als gevolg van een bedrijfsongeval en in die tijd kregen ze een relatie. dat heeft sindsdien geduurd.

In 2011 wisselden ze geloften uit in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. In 2012 werd hun zoon geboren, die door zijn moeder Holwerda Bakkum werd genoemd. Op 3 maart 2015 werd een meisje verwelkomd in het gezin. Op 1 maart 2019 werd ze voor de derde keer mama, toen ze beviel van nog een dochter.

Bettina Holwerda Leeftijd
Bettina Holwerda Leeftijd

In haar Instagram Stories gaat Bettina een Q&A-sessie aan met haar volgers. Op de vraag of ze zich ooit onzeker voelt omdat Jim jonger is dan zij, reageert ze krachtig. ‘Het is meestal een beetje oninteressant voor mij om te antwoorden, omdat ik erover moet nadenken, wat ik een beetje oninteressant en uitgesloten vind,’ zeg ik.

Ze vergelijkt het met beslissen of je wel of niet van gerookte kip houdt. “Het is ongeveer net zo saai als het wordt.”
Het is ruim tien jaar geleden dat Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda hun leven samen begonnen.

Samen wisten ze de romance tussen Danny en Sandy op zo’n hoog niveau te brengen dat de twee halsoverkop verliefd werden. De twee waren niet meteen verliefd, maar Jim vond haar “best interessant”, volgens een interview met People magazine. “Er is iets raadselachtigs aan Bettina; je weet niet meteen wat erin zit.”

Ondanks hun leeftijdsverschil van acht jaar hebben Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda ondanks de afstand een positieve relatie onderhouden. Molly, Lux en Posy zijn de namen van hun drie kinderen, die ze samen hadden. Bettina heeft onlangs de draad weer opgepakt en staat met haar band weer op het podium.

Je bekendheid met de naam is misschien te danken aan haar betrokkenheid bij grote muziekproducties zoals Mamma Mia! en slecht. Ze was ook te zien in onder meer Grease the Musical. Als gevolg hiervan zijn ze allebei behoorlijk actief in de muziek- en entertainmentindustrie.

Bettina Holwerda Leeftijd
Bettina Holwerda Leeftijd

Bettina Holwerda is 41 jaar en heeft nog een jeugdige uitstraling. De meest verbluffende foto’s van de vrouw van Jim Bakkum worden getoond in de onderstaande galerij.

You may also like...