Bella Arino Afkomst | Bella Arino is een Nederlandse youtuber, influencer en artiest van Saoedi-Italiaanse afkomst die aan populariteit heeft gewonnen op internet.Na het uitbrengen van de single Tag a man who can’t be a man in 2017 werd hij bekend. Zijn muzikale debuut leidde tot veel controverse.

Bella Arino Afkomst
Bella Arino Afkomst

Door de dreigementen heeft Arino zelfs aangegeven dat hij er geen vertrouwen meer in heeft om alleen op pad te gaan. De singles Rijden op die eigenwijs en Schijt kwamen respectievelijk uit in 2019 en 2020. Hij staat ook bekend om zijn vlogs, die hij maakt op het gebied van beauty, lifestyle en alledaagse bezigheden.

Arino werd in 2017 van school gestuurd na een aanrijding met een zorgcoördinator op de school. Daarna ging hij de opleiding Sport en Recreatie doen. Zijn videoclip voor “Tag and the Man Who Can’t Be Man” werd kort daarna uitgebracht.

BELLA ARINO, een populaire YouTuber, krijgt steeds meer bekendheid, maar wordt ook dagelijks met de dood bedreigd.Een half miljoen mensen hebben zijn populairste video’s gezien en hij heeft 26.000 Instagram-volgers, wat een record voor hem is.

De YouTuber Bella Arino heeft veel harde feedback gekregen, wat jammer voor haar is.Amsterdam is een stad in Nederland. Bella is op het moment van schrijven nog maar zes maanden aan het vloggen.

Hoewel zijn video’s meteen een succes waren, ging een videoclip die hij maakte voor het nummer A Man Who Can’t Be a Man in augustus viraal, en sindsdien heeft hij nog een videoclip voor het nummer uitgebracht.

Het nummer, dat de verdieping vertelt van een man die Bella’s bed niet wil delen maar niet naar buiten durft te komen, is op het moment van schrijven meer dan 430.000 keer bekeken op YouTube.

In de videoclip doet Bella zijn ding en in zijn vlogs laat hij geen teken van intimidatie zien. De YouTuber is geen blad voor de mond – en hij trekt zeker niet zijn broek over zijn reet als hij iets zegt. Hij vertelt LINDAnieuws dat hij gewoon zichzelf wil kunnen zijn omdat hij zichzelf wil zijn.

Bella Arino Afkomst
Bella Arino Afkomst

Veel mensen voelen zich beledigd door mijn zijn wie ik ben. “Ik ben wie ik ben.” “Ik geef vrijelijk mijn homoseksualiteit vrij, die, zeker gezien mijn Arabische afkomst, niet goed wordt geaccepteerd door de meerderheid van de bevolking.”

Een man die geen man kan zijn, heeft misschien wel tienduizend likes en dislikes op YouTube voor een video die hij heeft gepost. De video’s en het beeld van Bella hebben voor opschudding gezorgd bij andere YouTubers, die hele vlogs aan hun reacties hebben gewijd.

In het commentaargedeelte onder de video, evenals op zijn Instagram-profiel, ontvangt hij een groot aantal vijandige opmerkingen die aan hem zijn gericht. De meerderheid van hen komt uit de Arabische gemeenschap, betoogt hij verder. “Ik word dagelijks met de dood bedreigd en ik word de homoseksuele of vervelende neef van kanker genoemd.”

Op straat blijft hij angstaanjagende ontmoetingen hebben. “Ik word in het openbaar vernederd. Ik schaam me voor mezelf.” Ik was onlangs op station Sloterdijk in Amsterdam toen een groep van ongeveer acht jongens me benaderde en vroeg om bij me op een stoel te komen zitten.

Bella Arino Afkomst
Bella Arino Afkomst

Pas toen ze zich realiseerden wie ik was, begonnen ze te vloeken en naar me te spugen. Ondanks mijn haast voelde ik me beschaamd: iedereen op het station staarde me aan en niemand bood aan om me te helpen.”

You may also like...