Babette Van Veen Relatie | Babette van Veen is een Nederlandse actrice en schrijfster, geboren in Amsterdam. Ze kreeg vooral bekendheid bij het grote publiek door haar rol als Linda Dekker in de televisiesoap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Babette Van Veen Relatie
Babette Van Veen Relatie

Babette van Veen had sinds haar scheiding van Bas Westerweel, die deze maand elf jaar geleden plaatsvond, geen serieuze relatie meer. Ze ontmoet wel mannen, maar waarom kan ze niet weer het ware geluk in haar leven vinden?

De mogelijkheid om in de toekomst nog een leuke man te ontmoeten, belet Babette niet om dat te doen. Ze erkent ook dat het een moeilijke opgave is. “Ik verwacht waarschijnlijk te veel van een man”, bekende ze onlangs aan Story. Ik vind het ook moeilijk om een ​​leuke jongen te vinden’, zegt de auteur.

Ik ben geen fan van Tinder of andere vormen van online daten. Ik ga af en toe op date met een man. Dat zijn echter altijd vrienden of kennissen van vrienden die mij aan iemand proberen te koppelen. En uiteindelijk komt het altijd op niets uit. Ik kijk uit naar een gezellige avond, maar meer ook niet.’

Om niet door jou gezien te worden, doen mensen alsof ze je niet zien of wenden ze snel hun hoofd af.” Babette van Veen, zangeres en actrice bekend van rollen in films als Goede Tijden, Slechte Tijden en De Goede Vrouw, nog steeds misselijk.

In 2010, drie maanden nadat ze in hun nieuwe huis waren verhuisd, verliet haar man Bas Westerweel haar na 12 jaar huwelijk voor hun buurman en leerde ze uit de eerste hand hoe het is om gemarginaliseerd te worden.

Nu was ze een alleenstaande moeder van twee zoons die in een huis woonde dat eigenlijk te groot was voor haar gezin, en dat ook qua onderhoud te wensen overliet. Bovendien, met paparazzi aan de deur met grote telelenzen in de aanslag, in de hoop een traan te vangen, is de situatie nog ingewikkelder.

Babette Van Veen Relatie

Ze is vooral bekend van haar rol als Linda Dekker in de televisieserie Goede tijden, slechte tijden. In de periode van 1 oktober 1990 tot 2 januari 1998 vervulde Van Veen deze rol.

Na deze rol speelde Van Veen de rol van Annette van Dobbenburgh in de film Combat. Van Veen hernam eind 2005 haar rol als Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden voor een periode van drie maanden.

In 2015 hernam Van Veen haar rol als Linda in de film GTST. Deze keer reisde “Linda” met haar zoon en op sleeptouw. Eind 2021 werd ze ontslagen uit haar functie.

Van Veen was eerder bekend van haar rol als Willeke de Vries in de Vlaamse televisieserie Familie.Het jaar daarop, in de herfst van 2006, was ze te zien in Dancing on Ice, een coproductie van VTM en RTL 4. Na de skate-off tegen John Williams in de tweede aflevering, werd ze uit de show gezet.

Het boek Lady of Hearts, dat ze vandaag presenteert, gaat niet zozeer over het luchten van haar vuile was, maar over het delen van haar (soms duistere) emoties met het publiek. Ze werd overmand door haar gevoelens van eenzaamheid. ‘Ik heb me erg geïsoleerd gevoeld. Ik ben gemakkelijk benaderbaar, open en over het algemeen opgewekt van aard.

Maar ineens draaide iedereen zich om en rende van me weg. Er was geen goede morgen meer te beleven. Ik raakte sociaal geïsoleerd. “Mensen zijn zo bang om het verdriet van een ander te ervaren”, zegt ze. Over het algemeen vind ik het irritant dat mensen verwachten dat alles in het leven mooi en perfect is.

We hebben allemaal te maken met tegenslagen. Een lief kaartje sturen of iemand een kopje koffie aanbieden kan echt geen kwaad’, zegt de auteur.

Babette Van Veen Relatie
Babette Van Veen Relatie

Ze is nu in staat om steun te bieden aan anderen die door een moeilijke tijd gaan vanwege haar zielsbewegingen. Iedereen heeft een kans om zijn leven weer op de rails te krijgen als deze Van Veen dat kan.’ Haar ex-vriend Bas heeft een gesigneerd exemplaar van het boek ontvangen, waarin ze hem dankt voor zijn inspiratie. Babette legt uit dat hij haar boek omschrijft als ‘oprecht’.

You may also like...