Antoinette De Jongh Relatie | Antoinette de Jong is een Nederlandse schaatsster die meedoet aan het WK. Ze eindigde als derde op de 3000 m op de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea, wat haar een bronzen medaille opleverde.

Antoinette De Jongh Relatie
Antoinette De Jongh Relatie

Daarnaast nam ze deel aan de Olympische Winterspelen van 2014 in Sochi, waar ze als achtste eindigde op de 3000 meter race. Ze heeft het wereldrecord voor de junioren op de 3000 meter lopen met een tijd van 9:05.

Antoinette de Jong, een skater, gaat trouwen met haar vaste vriend Coen Rijpma. Dat maakte Team Jumbo-schaatser, Visma’s die deel uitmaakte van het team dat vorige maand het NK Allround won, op sociale media bekend.

Rijpma is een semi-professionele wielrenner uit Wolvega die uitkomt voor de Noordelijke Wieler Vereniging Groningen. Hij is lid van de Noordelijke Wieler Vereniging Groningen. In 2017 haalde hij het nieuws toen hij viel in de ronde van Bedum en als gevolg van de val twee ingeklapte longen en negen gebroken ribben opliep.

Vervolgens verklaarde hij in de Leeuwarder Courant dat hij strijdlustig was en dat hij het volgende jaar liever door sportieve prestaties in de krant zou worden erkend.

Enkele dagen later stond Antoinette de Jong in het middelpunt, nadat ze met succes haar Europees kampioenschap allround had verdedigd. Toen kreeg ze een vluchtige glimp van de andere kant van de bubbel.

Normaal zou ik die overwinning willen vieren met een volle Thialf, voor het hele stadion. Gelieve mijn oprechte excuses te aanvaarden. De afwezigheid van mijn ouders en partner viel me allebei zwaar. “Ik zal later met ze moeten praten, want dat is het enige wat ik kan doen.”

Antoinette De Jongh Relatie
Antoinette De Jongh Relatie

Antoinette de Jong is in de catacomben van Thialf een heel ander mens dan een jaar eerder, toen de winter vooral haar tegenslagen en teleurstellingen naar voren had gebracht. Alles is sindsdien veranderd. Alles waar de 25-jarige skater mee in aanraking komt, verandert in goud.

Er is een knop omgedraaid”, legt ze uit. Ik wist dat als ik iets wilde, het nu of nooit moest gebeuren. Afgelopen zomer heb ik veel tijd besteed aan het verfijnen van mijn techniek, met name mijn houding. was niet echt een prettige ervaring.

Er werden veel minuten doorgebracht op het skateboard, sprongen en rollen op de skatebaan. Gewoon om de gemoedstoestand te veranderen. Breng een aanzienlijke hoeveelheid tijd door in de bochten en blijf voor een langere periode in de hoeken. “Totdat die hoek echt typisch wordt”, zegt de auteur.

Tijdens de Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea behaalde De Jong, die 24 jaar is, een bronzen medaille op de 3.000 meter. Bij de ploegenachtervolging wonnen zij en haar teamgenoten een zilveren medaille.

Vorig jaar won het kind van trainer Jac Orie bij Jumbo-Visma op Collalbo de Europese allroundtitel, die hij deelde met zijn teamgenoot. Eerder deze maand won ze het nationaal kampioenschap allround.

Rijpma, 28 jaar oud, is een semi-professionele wielrenner die deelneemt aan de Noordelijke Wieler Vereniging Groningen. Het stel is sinds begin dit jaar samen.

De schaatsster hoopt ooit de ‘koningin van Thialf’ te worden, want ze kwalificeert zich al als ‘kind van Thialf’, geboren in Heerenveen, de hoofdstad van Thialf. “Mijn opa en oma woonden vroeger op de boerderij in Rottum waar we nu wonen”, aldus een stuk uit 2014 op Schaatsen.nl. We waren toen adressen aan het uitwisselen.

Zij woont bij ons in huis, terwijl wij op de boerderij wonen. Mijn grootvader houdt nog steeds de schapen en we werken allemaal samen om voor de paarden te zorgen.

Desondanks blijven we Friese paarden fokken en af ​​en toe berijden. Ik schaats al het grootste deel van mijn leven in Thialf. Mijn eerste natuurrace vond plaats vlak naast die van Thialf.

Antoinette De Jongh Relatie
Antoinette De Jongh Relatie

Wij als familie kunnen u misschien op de ijsbaan opsporen. Ondanks dat ik met paarden ben opgegroeid, werd schaatsen meteen populair in ons huishouden. “Daarna zaten we altijd voor de televisie.”

You may also like...