Blogs Trending

Annemarie Keizer Leeftijd

Annemarie Keizer Leeftijd | Niet alleen Simon en Annemarie Keizer kijken uit naar de komst van hun tweede kind, ook hun dochter Kiki lijkt ongeduldig op het evenement te wachten. Een klein meisje is bijvoorbeeld al bezig met het vooruitzicht in de toekomst een broer of zus te hebben.

Annemarie Keizer Leeftijd
Annemarie Keizer Leeftijd

De vrouw van Simon Keizer is momenteel 26 weken zwanger van hun tweede kindje. Annemarie omschrijft zichzelf als “groeiend en trots” en heeft ze een “babybuikje” in de post hieronder.

Een groot aantal bekende Nederlandse persoonlijkheden reageert op haar foto. Voorbeeld: presentatrice Quinty Trustfull zegt “je bent mooi”, en Bas Smit noemt haar zelfs “mooi”, verwijzend naar zowel haar hele uiterlijk als haar hart.

Simon en Annemarie moesten veel geduld oefenen voordat hun tweede wens om ouders te worden in vervulling ging. Annemarie onthulde in een openhartige verklaring die deze zomer werd verzonden dat de reis om zwanger te worden aanzienlijk zwaarder was dan de reis naar het krijgen van hun eerste kind, Kiki.

Annemarie moest vorig jaar talloze MRI-scans ondergaan omdat bij een routinecontrole adenomen, goedaardige tumoren, in haar lever werden ontdekt. Een deel van mijn lever zou vrijwel zeker operatief verwijderd moeten worden. Wat een tegenvaller.

Dat betekende ook dat onze wens om een ​​gezin te stichten ook in de ijskast moest worden gezet.” Gelukkig bleken de adenomen goedaardige fibreuze knobbeltjes (FNH’s) te zijn en hoefden ze niet verwijderd te worden. Daarna beschreef Annemarie het nieuws als een “cocktail van emoties.” “Ik huil tranen van vreugde en opluchting!” “Misschien kunnen we onze wens vervullen!”

Het stel opende openlijk over hun toekomst op hun eigen podcast, Ik & Simon, die ze vorig jaar lanceerden. De twee krijgen regelmatig de vraag of ze een tweede kind willen. “Het kan een groot aantal individuen schaden.

Annemarie Keizer Leeftijd
Annemarie Keizer Leeftijd

“Het kan een heel moeilijke vraag zijn”, gaf Annemarie toe in antwoord op het onderzoek. Simon is cool met mensen die vragen, hoewel hij het een beetje ‘onnadenkend’ van hen vindt om Doe het, het volledige interview kunt u hier in zijn geheel lezen.

Annemarie daarentegen moest vorig jaar enkele MRI-scans ondergaan omdat er adenomen, goedaardige tumoren, in haar lever waren ontdekt. Een deel van mijn lever zou vrijwel zeker operatief verwijderd moeten worden. Wat een tegenvaller. Dat betekende ook dat onze wens om een ​​gezin te stichten op een laag pitje moest komen te staan.”

Gelukkig bleken de adenomen goedaardige fibreuze knobbeltjes (FNH’s) te zijn, en hoefden ze niet verwijderd te worden. Het nieuws is volgens Annemarie ” een mengelmoes van emoties.” “Ik huil tranen van vreugde en opluchting!” We hebben onze wens kunnen vervullen!

De locatie waar het stel hun aankondiging zal doen, is voor hen “buitengewoon speciaal”. Daar verklaarden ze hun wens om ouders te worden, poseerden ze toen Annemarie korte tijd later zwanger werd, en ontmoetten ze Kiki verschillende keren om het geluk van hun gezin vast te leggen op fotografie, wat ze allemaal daar deden.

Keizer legt dit uit in zijn dagboek, dat te vinden is op YouTube.Collega-beroemdheden als Chantal Janzen, Monique Smit, Coen Swijnenberg en Kirsten Schilder, de vrouw van Simons zangpartner Nick Schilder, zijn er snel bij om het bruidspaar te feliciteren.

Voordat ze ouders werden van hun eerste dochter, waren Simon en Annemarie open en eerlijk over het proces om zwanger van haar te worden. Annemarie kreeg een paar jaar voordat de Keizers Kiki verwachtten een miskraam, zoals Simon zich in zijn biografie Ik & Simon herinnerde:

,,Ik wou dat het ons ooit werd gegeven. Het verlangen is inderdaad aanwezig. Het is ook de sensatie. Als het ons in de toekomst echter niet wordt verstrekt, kunnen we het aan.”

Natuurlijk zijn Simon en Annemarie tot over hun oren verliefd op hun baby. Toen Kiki werd geboren, duurde het even voordat Simon zich voor het eerst een echte ouder voelde. ‘Ik kwam terecht bij een life coach en een psychotherapeut.’

Door andere factoren, zoals het feit dat ik veel voldoening zag bij Annemarie toen ze met onze Kiki werkte, besloot ik door te gaan. “Ik kon niet geloven wat ik zag”, gaf Simon destijds toe aan Gwen van Poorten.

Annemarie Keizer Leeftijd
Annemarie Keizer Leeftijd

Gelukkig is Simon zich steeds meer bewust van zijn eigen vaderlijke emoties en beleeft hij steeds meer gelukkige momenten met zijn dochter. Bijvoorbeeld als ze een gesprek hadden of als hij haar aan het lachen maakt. Wat een leuke familie heb je!

You may also like...