Alex Soze Vermogen | Alex Soze was veroordeeld tot drie maanden cel voor het doorrijden na een ongeval in 2020, waarbij hij ook de andere betrokkene had mishandeld. Nu heeft de Groningse vlogger bevestigd dat hij inderdaad in de gevangenis zit, waar hij alleen maar ongecontroleerd kan schreeuwen.

Alex Soze Vermogen
Alex Soze Vermogen

In de maand oktober 2020 ondernam Alex Soze allerlei acties die onaanvaardbaar roekeloos waren. Hij heeft bijvoorbeeld iemand aangereden, mishandeld en daarna gewoon doorgereden.

Na schuldig te zijn bevonden, werd Alex veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf en een schadevergoeding van ongeveer 1.100 euro.

Alex S. is een student aan de Universiteit van Californië, Los Angeles. Hoewel het niet de echte naam van de vlogger is, is het wel zijn podiumidentiteit op YouTube. Sinds lange tijd maakt hij onder deze alias prachtige vlogs.

Dat Alex politieagenten mishandelt, met zijn auto rijdt op plaatsen waar dat niet is toegestaan, een Aldi-medewerker uitscheldt omdat hij een mondkapje moet dragen, en onlangs de moordaanslag op Peter R. ontdekte, toont aan dat hij niet bang is voor iedereen.

de Freeze is een erg grappig personage. Wat Alex betreft, hij heeft precies gekregen wat hij verdiende.nee Het is een geheim dat Alex en de regering niet de beste vrienden zijn.

Hij zendt vaak vlogs uit waarin hij met een lach op zijn gezicht boetes accepteert voor diverse delicten. Deze keer kan de regering echter wel lachen, want de komende tijd zit ze achter slot en grendel.

Volgens een officiële verklaring die hij aan de telefoon geeft, lijkt hij geen last te hebben van de situatie.Alex daarentegen deed in oktober iets wat totaal onaanvaardbaar was. Hij reed over iemand heen, viel iemand aan en reed toen verder.

Alex Soze Vermogen

“Alex stond in de rij en ik zag meteen dat hij geïrriteerd raakte door het grote aantal mensen.” vraagt ​​het slachtoffer zich af. Het slachtoffer sloeg tegen de achteruitkijkspiegel van een auto nadat hij begon te toeteren en over zijn teen te rennen.

“Toen hij eenmaal vrij was, sloeg hij gefrustreerd in de lucht met een stoot. Godzijdank, want de tweede slag was al onderweg om me neer te halen. Ik werd in het hoofd geraakt door een knie, die ik kon grotendeels uitwijken, maar ik verloor mijn evenwicht en kwam in botsing met een fiets, waardoor ik mijn evenwicht verloor en mijn hoofd verbrijzelde.

“Hij reed weg van de scène door een rood licht, waarbij hij bijna een andere fiets raakte.” verklaarde het slachtoffer.

De twee hebben het voor elkaar. Omdat Alex in elkaar zou zijn geslagen, waarvoor de beelden opnieuw zijn verspreid, en nu willen ze elkaar bevechten. Wat lijkt?! 0Fux en Alex Soze hebben het voor zichzelf.

Daarnaast is bekend dat Alex het liefst blank is, dat hij in de veertig is, en dat hij kinderen heeft, met wie hij vaak een ongekend slecht voorbeeld geeft.

Kortom, twee plus één is niet gelijk aan drie, maar in dit geval niet. Omdat Alex vastzit. Zelfs voor een paar dagen. En een camping terroriseren vanuit een cel is moeilijk.

Alex Soze Vermogen
Alex Soze Vermogen

Het feit dat zijn socialemediakanalen al een paar dagen niet zijn bijgewerkt en dat mensen antwoorden met termen als “gratis Alex S.”, geeft verder aan dat er iets met hem aan de hand is.